Cu noi îți spui povestea la timp și executată așa cum ți-ai dorit!

Branding & Graphic Design

Găsim cea mai bună soluție pentru tine în grafică, în calitate, în preț. Avem experiență și pentru experimente. Proiectele imposibile sau complexe pe care le-am preluat ne-au învățat să gândim idei rapid, să luăm decizii bune în situații de criză și să lucrăm cu cei mai buni din piață.

Vezi Portofoliu

Print Digital & Offset

Spune ce îți imaginezi, noi venim cu propuneri din care poți să alegi ce vrei. Lucrăm cu nenumărate cartoane, pânzeturi, texturi, culori, efecte speciale, decupaje, colaje, inserții cu ce vrei tu. Realizăm și imprimăm bannere, reviste, ambalaje sau pliante.

Materiale promoționale

Dacă ai de organizat evenimente, prezentări de produs, întâlniri cu angajați, parteneri sau sponsori, noi te susținem să îți spui povestea. Personalizăm ideile pe care le ai, de la căni, cutii de cadouri, pungi, agende, pixuri, până la tricouri, uniforme sau usb-uri. Pentru fiecare produs există o tehnologie, noi ți-o recomandăm pe cea mai bună.

Materiale indoor & outdoor

Îți propunem concepte creative, ne ocupăm de livrare și de montaj. Vrem să te țină minte oamenii când se uită la materialele tale pe stradă sau într-un spațiu special amenajat. Poți alege litere volumetrice, casete luminoase, roll-up-uri, bannere sau mesh-uri.

Web & App development

Dezvoltăm website-uri, shop-uri online sau aplicații mobile. Echipa noastră de programatori și copywriteri îți antrenează propunerile și le fac să funcționeze așa cum ți-ai dorit tu și partenerii tăi.

Evenimente

De 8 ani, o parte din echipa noastră organizează evenimente mici și mari, în București sau în țară. Nu contează cât de complexă e butaforia, numărul de invitați, programul artistic sau elementele de branding. Pregătim totul în detaliu și avem soluții pentru orice.

Lucrăm de opt ani în București cu echipe din companii mari și mici. Vrem să își spună cu noi povestea și dezvoltăm constant idei, soluții creative, propunem tehnologii noi pentru produse. Ne dedicăm 100% din timp când primim un proiect pe mână.